Media

MasterChef: Η απόλυτη ανατροπή με την αποχώρηση- Ήρθε και του έκλεψε τη θέση!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (31-1) παρακολουθήσαμε αρχικά την δοκιμασία αποχώρησης μετά από το Mystery Box και τις τρεις λιγότερο καλύτερες προσπάθειες. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και δεν έχουμε σταματήσει στιγμή να το παρακολουθούμε ενώ πριν από λίγες εβδομάδες έκανε πρεμιέρα η έβδομη σεζόν, με τις οντισιόν και εν συνεχεία με τα πλάνα από το σπίτι, αλλά και την πρώτη δοκιμασία.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (31-1) μια μεγάλη έκπληξη, δυσάρεστη για εκείνους, περίμενε τους παίκτες, μιας και λίγο πριν αποχωρήσει ο Νίκος, στην κουζίνα του διαγωνισμού μπήκε ο Γιώργος Πορφύρης, τον οποίο και είχαμε γνωρίσει μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, που είχε καταφέρει μάλιστα να φτάσει μέχρι και την τρίτη θέση. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες, μιας και σε κάθε αποχώρηση, ένας παίκτης από τα παλιά θα έχει την ευκαιρία να μπει και πάλι στο παιχνιδι.

Μετά από την δοκιμασία, οι κριτές αποφάσισαν ότι θα αποχωρήσει ο Νίκος, μιας και το πιάτο του ήταν λίγο πιο κάτω από εκείνο του Γιώργου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved