MasterChef: Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είναι γεγονός- Το άγχος των παικτών και η πίεση του χρόνου!
Media

MasterChef: Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είναι γεγονός- Το άγχος των παικτών και η πίεση του χρόνου!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (31-1) παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης της σεζόν, η οποία και είχε να κάνει με αντιγραφή πιάτου. 

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μιας και από την Δευτέρα 30-1 οι 24 παίκτες μπήκαν για πρώτη φορά στη βίλα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία με το Mystery Box.

Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef (30-1) παρακολουθήσαμε το πρώτο Mystery Box, από το οποίο και οι πιο αδύναμες προσπάθειες ήταν του Νίκου, του Γιάννη και του Κωνσταντίνου, οι οποίοι και σήμερα (31-1) με το που ξεκίνησε το επεισόδιο είδαμε ότι μπήκαν σε δοκιμασία αποχώρησης, η οποία και είχε να κάνει με αντιγραφή πιάτου, με βασικό υλικό το καλαμάρι.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και στάθηκαν μπροστά από τους κριτές με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει χαρακτηριστικά: «Παιδιά, καλωσήρθατε στη πρώτη δοκιμασία αντιγραφής. Νίκος, Κωνσταντίνος και Γιάννης είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και ως εκ τούτου οδηγήθηκαν σε αυτή τη δύσκολη φάση».

«Όπως εξηγήσαμε και στο Mystery Box φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να τα δώσετε όλα», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς και στη συνέχει άνοιξε την καμπάνα με το πιάτο αντιγραφής. Και οι τρεις είχαν στη διάθεσή τους 60 λεπτά για να κάνουν μια πιστή αντιγραφή του συγκεκριμένου πιάτου.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε την παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved