MasterChef: Τα ευτράπελα της πρώτης δοκιμασίας, η σκληρή κριτική και οι υποψήφιοι για αποχώρηση!
Media

MasterChef: Τα ευτράπελα της πρώτης δοκιμασίας, η σκληρή κριτική και οι υποψήφιοι για αποχώρηση!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (30-1) παρακολουθήσαμε την δοκιμασία του πρώτου Mystery Box, που είχε σαν αποτέλεσμα έναν μεγάλο νικητή, αλλά και τρεις υποψήφιους για αποχώρηση. 

Το ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε για τα καλά, με τους παίκτες ήδη να παίρνουν την πρώτη κρυάδα από την αρχή, μιας και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές που θα έχει φέτος ο διαγωνισμός και θα επηρεάσουν πολύ την συνέχεια, όπως είναι και λογικό.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (30-1) παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, κατά την οποία και σύμφωνα με τα λεγόμενα των κριτών, θα είχαμε κάποιες αλλαγές.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά είδαμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είχε έναν νικητή, που πέρα από τα πλεονεκτήματα για την επόμενη ομαδική δοκιμασία, κέρδισε και χρηματικό έπαθλο αξίας 1000 ευρώ. Επιπλεόν, οι πιο αδύναμες προσπάθειες θα έβγαζαν και τους υποψηφίους για αποχώρηση. Έτσι όλοι οι παίκτες έδωσαν το εκατό τοις εκατό τους, τόσο για την νίκη, όσο και για να αποφύγουν την υποψηφιότητα.

Κατά την λήξη της πρώτης δοκιμασίας είδαμε ότι επικράτησε πολύ άγχος από τους παίκτες, μιας και πολλοί είχαν τις αστοχίες τους, όπως ήταν και λογικό, μιας και ήταν η πρώτη δοκιμασία της φετινής σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, είδαμε τους κριτές να "πειράζουν" τον Γιάννη Έλσον, τον οποίο και θυμόμαστε από τις οντισιόν, που είχε απαναλάβει πολλές φορές την λέξη "σεφ", στο σύνολο πάνω από 100, όπως επεσήμανε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος...

Δείτε το βίντεο:

Ο Κωνσταντίνος ήταν ένας από τους παίκτες που δέχτηκαν πολύ σκληρή κριτική, μιας και η πάπια που είχε μαγειρέψει ήταν καμμένη στην κρούστα, με τους κριτές να το παρατηρούν εξ αρχής και να του τονίζουν ότι θα έπρεπε να το δοκιμάσει σίγουρα πριν το σερβίρει, με τον παίκτη να λέει ότι είχε πολύ μεγάλη αστοχία εξ αρχής με το ψήσιμο...

Δείτε το βίντεο:

Όσον αφορά τα καλά νέα της ημέρας, τα πιο υπέροχα πιάτα που δοκίμασαν οι κριτές ήταν του Αλέξανδρου, της Στέλλας, του Παναγιώτη και του Παύλου. Εκείνο που ξεχώρισε ήταν εκείνο του Αλέξανδρου, ο οποίος και ήταν ο πρώτος νικητής για την φετινή σεζόν και πέρα από τα πλεονεκτήματα για την ερχόμενη ομαδική δοκιμασία, κέρδισε και το έπαθλο των 1000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

Όσον αφορά τις χειρότερες προσπάθειες, εκείνες ήταν του Νίκου, του Γιάννη και του Κωνσταντίνου, οι οποίοι και θα έπρεπε να μαγειρέψουν και πάλι, ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό και να προσπαθήσουν να προχωρήσουν.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο: Στο τέλος, ο Λέωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι το MasterChef θέλει αντοχή συνέπεια και προσήλωση. Το φετινό ριάλιτι είναι πιο ενδιαφέρον και πολύ πιο απαιτητικό, μιας και δεν υπάρχει δοκιμασία που δεν χρειάζεται από τους παίκτες να είναι πιο χαλαροί και να μην δίνουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved