Media

Survivor All Star: Η Ρία Κολοβού η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση!

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Οι παίκτες της Μπλε ομάδας έριξαν την ψήφο τους και αποφάσισαν ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα τους θα είναι η Ρία Κολοβού

Μετά από ένα πραγματικά πολύ έντονο συμβούλιο και ιδιαίτερα φορτισμένο ατμοσφαιρικά, μετά τις αποκαλύψεις του Νίκου Μπάρτζη ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα βρέθηκαν μέσα στο δάσος και είχαν μαζί τους κινητό, τα νεύρα όλων ήταν τεντωμένα.

Η απόφαση της παραγωγής, μετά από τέτοιες αποκαλύψεις, ήταν οι δύο παίκτριες της κόκκινης ομάδας να αποβληθούν από το παιχνίδι αφού έκαναν παράβαση των κανόνων του ριάλιτι παιχνιδιού.

Οι Μπλε όμως, μετά από αυτή τη... θύελλα, έπρεπε να βρεθούν στην κάλπη και να ψηφίσουν τον παίκτη εκείνον που θα έθεταν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Να θυμίσουμε ότι στους αγώνες της εβδομάδας που διανύουμε, οι Μπλε ηττήθηκαν και στους τρεις αγώνες από τους Κόκκινους και έτσι η αποχώρηση θα έχει μόνο μπλε χρώμα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τις προηγούμενες μέρες υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Κρις Σταμούλης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και Εύη Σαλταφερίδου.

Δείτε το βίντεο με την απόφαση από την κάλπη για τη Ρία Κολοβού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved