Media

Ελένη Τσολάκη: Η αποκάλυψη on air για το Instagram της: «Μου το είχαν χακάρει από την Δευτέρα»

Gossip-tv Team

H Ελένη Τσολάκη μίλησε στην εκπομπή της σήμερα (4-2) για το ότι έπεθε θύμα κάποιων επιτήδειων hackers, που την έκλεψαν την πρόσβαση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ το θέμα πλέον έχει σχεδόν διευθετηθεί. 

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε όλη την περιπέτειά της μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής της, αλλά και τους τηλεθεατές.

Το πρωί του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, η Ελένη Τσολάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για το ότι από την αρχή της εβδομάδας κάποιοι επιτήδειοι της είχαν χακάρει τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, με αποτέλεσμα η ίδια να μην έχει πρόσβαση καθόλου. Μάλιστα, όπως περιέγραψε το γεγονός, τόνισε και πώς δέχτηκε πολύ βοήθεια από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μιας και οι άνθρωποι εκεί έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωσή της και την βοήθησαν άμεσα, ώστε να επιλυθεί το ζήτημα.

«Επειδή πολλοί μου στέλνουν μηνύματα, φίλοι μου και διάφοροι, και μου λένε: τι έπαθες; Δεν έχω μια βδομάδα Instagram, γιατί μου το έχουν χακάρει από τη Δευτέρα και έχω ζήσει τη συνθήκη όπως παλιά, πριν υπάρξει το Instagram στη ζωή μας» αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη.

«Μίλησα απευθείας με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κι εκεί οι άνθρωποι με πάρα πολύ ενδιαφέρον έπεσαν πάνω από το… πρόβλημά μου. Για να είμαι και ειλικρινής, εγώ δεν είμαι εμμονική, δεν αισθάνομαι ότι είμαι και εξαρτημένη από τα social media, οπότε το διαχειρίστηκα καλά»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved