Media

Γιακουμάτος: Η σχέση με την πρώην σύζυγό του και ο γιος του- Όσα είπε για την συνεπιμέλεια!

Gossip-tv Team

O Xάρης Γιακουμάτος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη σχέση που έχει με το γιο του, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για τον νόμο της συνεπιμέλειας. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor και επιχειρηματίας, μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για το πόσο σημαντικός είναι στη ζωή του ο γιος του, που δεν ξεκολλά στιγμή από δίπλα του.

Ο Χάρης Γιακουμάτος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δυο στη Μια" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ίδιος έκανε λόγο για τον νόμο της συνεπιμέλειας που πλέον τίθεται κανονικά σε εφαρμογή, κάνοντας λόγο για το πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό όχι μόνο για τους γονείς, αλλά κυρίως για το παιδί, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να μην στερηθεί κανέναν στο μεγάλωμά του. Ο ίδιος μίλησε για το γιο τους, ο οποίος και είναι το παν για εκείνον, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πώς με την πρώην σύζυγό του έχουν ήδη χτίσει μια πολύ καλή σχέση και δεν χρειάστηκε κάτι περαιτέρω...

«Η καλύτερα ιδιότητα και η πιο σπουδαία στον κόσμο είναι αυτή του πατέρα και την απολαμβάνω όσο τίποτα άλλο. Όταν είναι να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις το σκέφτεσαι χίλιες φορές όταν έχεις παιδί.

Δεν θες να προσφέρεις κακή ζωή στο παιδί σου ή να πάρεις γρήγορη απόφαση. Όταν χωρίζει ξαφνικά ο πατέρας δεν έχει δικαιώματα και μέχρι να έρθει ο νόμος της συνεπιμέλειας ήταν κάτι υποδεέστερο. Ευτυχώς ήρθε ο νόμος της συνεπιμέλειας των γονέων για να βάλει μια ισορροπία. Με την πρώην σύντροφό μου έχουμε καταφέρει μέσα σε αυτά τα χρόνια να χτίσουμε μία ωραία σχέση και να μην χρειαστεί συνεπιμέλεια.

Φροντίσαμε να μην έχουμε εκρήξεις με το παιδί. Το δούλεψα πολύ μέσα μου, μίλησα με ψυχολόγους. Έβαλα μία σκέψη στο μυαλό μου και αυτό είναι το παιδί».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved