Media

Καραβάτου: Η νέα αρχή στο My Style Rocks και η απάντηση για το αν θα γινόταν ξανά το «Κους- Κους»!

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το νέο εγχειρημα στο My Style Rocks, λέγοντας πώς ήθελε εδώ και καιρό να κάνει κάτι διαφορετικό και πώς επιτέλους τα κατάφερε!

Την παρουσιάστρια την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από το My Style Rocks και η αλήθεια είναι ότι την έχουμε λατρέψει μέσα από αυτόν τον νέο της ρόλο που της πηγαίνει πάρα πολύ.

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και αναφέρθηκε στην αλλαγή τηλεοπτικών σπιτιών, το νέο της εγχείρημα με το "My Style Rocks" και για ένα αντίστοιχο "Κους Κους" αυτόν τον καιρό στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια τόνισε πώς ήταν κάτι που αγάπησε πολύ σαν concept αλλά δύσκολα θα μπορούσε να αναβιώσει και πάλι, μιας και τότε ήταν μια εντελώς διαφορετική εκδοχή της τηλεόρασης.

«Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό κι ευτυχώς μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και πολύ σύντομα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα σε όλους τους τομείς και χάρηκα πάρα πολύ με τον τρόπο που ξεκίνησαν οι συζητήσεις και για το αίσιο τέλος» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Θα μπορούσε να αναβιώσει σήμερα μία εκπομπή, όπως το Κους Κους; «Είχαμε περάσει απίθανα. Δεν νομίζω ότι γίνεται πια κάτι τέτοιο. Έχουν παρέλθει αυτές οι εποχές κι έχουν αλλάξει κι είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες κι οι καταστάσεις. Χαίρομαι πάρα πολύ κι είναι πολύ σωστό που άλλαξαν τα πράγματα. Ήταν μια μοναδική εποχή, άφησε το στίγμα της και τώρα πάμε πιο πέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved