Media

Δανδουλάκη: Η απάντησή της μετά την απόφασή της να ανοίξει το θέατρό της: «Ας το κλείσουμε εδώ»

Gossip-tv Team

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε σχετικά με όλα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες, για την απόφασή της να ανοίξει το θέατρό της, παρά την απεργία των ηθοποιών...

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει όλα αυτά τα χρόνια, σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών και κάνοντας λόγο για την έκβαση της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, η ίδια απάντησε και για την απόφασή της να κρατήσει το θέατρό της ανοιχτό παρά την απεργία των ηθοποιών...

«Θα σας έλεγα απόλυτη σιωπή. Όταν βλέπω παιδιά με μηχανές να περιμένουν έξω από το θέατρο και κάποιος από εμάς να τα προσπερνά, καίγεται η ψυχή μου. Θέλω πάντα μπορώ ή δεν μπορώ να σας μιλήσω. Δεν θα τα προσπεράσω ποτέ για να κρυφτώ. Περίμεναν από τον Alpha κι είπα αυτό που έπρεπε κι αισθανόμουν να πω. Έληξε το θέμα και μετά πρέπει να κρατήσεις μια σιωπή γιατί παίρνει ο ένας ένα κομμάτι και παίρνει ο άλλος ένα άλλο» είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Βέβαια, αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το εξέφραζαν. Με το ζόρι θα έβαζα τα παιδιά να παίξουν; Αλίμονο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει. Είναι ένα πολύ σύνθετο κι ιερό θέμα. Επειδή λέγονται πάρα πολλά, προτιμώ να μην πω τίποτα. Για εμένα το θέατρο είναι ναός ψυχής. Θέλει πολλή προσοχή… Πρέπει πολύ ήρεμα και με πολύ σεβασμό να ενημερωνόμαστε κι από εκεί και πέρα όχι πολλά λόγια. Να πράττουμε…».

Δείτε στην παρακάτω gallery:

«Ηθοποιός είμαι. Δεν θα θέλω το καλό των ηθοποιών; (…) Οι σπουδές ήταν υποβαθμισμένες χρόνια. 20 χρόνια αυτό είναι το καθεστώς. Το να γίνει ανώτατη είναι καταπληκτικό, μεγάλη υπόθεση και θέλει πολλή δουλειά. Να ενημερωθούμε και το ίδιο θέλουμε όλοι βεβαίως. Δεν έχει αφαιρεθεί κάτι από κανένα, για αυτό σας παρακαλώ να το κλείσουμε εδώ και θα αρχίσουν να λένε το ένα και το άλλο. Απόλυτη σιωπή κι ας γίνει το καλύτερο. Υπήρχε περίπτωση να μου πούνε οι ηθοποιοί δεν θέλουν να παίξουν και να τους πω εγώ θα παίξετε με το ζόρι; Υπήρχε περίπτωση να κάνω αυτό το πράγμα σε άνθρωπο;»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved