Media

Survivor All Star: O Τάκης τα έχωσε σε Γκότση- Μπόγδανο και «άναψαν τα αίματα» στην παραλία των Μπλε

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (5-2) ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε έξαλλος με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση, αφού τους είπε ότι αδιαφορούν για τις δουλειές στην καλύβα. 

Στην παραλία των Μαχητών η κατάσταση δείχνει να είναι έκρυθμη, με τους παίκτες να είναι αγχωμένοι για το τι πρόκειται να γίνει στους επόμενους αγώνες και για αυτόν τον λόγο οι εντάσεις φαίνονται να είναι πρωταγωνιστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (5-2) είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να γίνεται έξαλλος με τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο, οι οποίοι και απουσίαζαν, για ακόμα μια φορά, από την παραλία και δεν συμμετείχαν καθόλου στις δουλειές που έπρεπε να γίνουν. Ο Τάκης ξεκίνησε και έλεγε πράγματα για εκείνους στους συμπαίκτες του, με τους δυο παίκτες των Μαχητών να επιστρέφουν και να καταλάβαίνουν ότι ο Τάκης μιλά πίσω από την πλάτη τους για εκείνους.

Μόλις προσπάθησαν να του μιλήσουν, εκείνος έξαλλος τους είπε πώς τους έψαχνε για να βοηθήσουν στις δουλειές στην καλύβα και δεν τους έβρισκε πουθενα και έγινε χαμός με τους υπόλοιπους να λένε ότι δεν είναι δυνατόν να λείπει κάποιος και να τον "θάβουν" πίσω από την πλάτη του...

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα έγιναν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved