Media

MasterChef: Η δοκιμασία αποχώρησης, το απαιτητικό πιάτο και η αστοχία του παίκτη!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο, παρακολουθήσαμε μια άκρως απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης, με ένα πιάτο αντιγραφής, που δυσκόλεψε και τους τρεις προτεινόμενους.

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά, με τους παίκτες να δίνουν σε κάθε δοκιμασία το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, προκειμένου να φτιάξουν ένα πολύ ωραίο πιάτο, το οποίο και θα εντυπωσιάσει.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (6-2) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο και ανέδειξε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν, με τους γαστρονομικούς τους συνδυασμούς, τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και καλούνται σήμερα (7-2) να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Από την αρχή του σημερινού επεισοδίου (7-2) παρακολουθήσαμε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία, με τους υποψήφιους παίκτες να δηλώνουν έτοιμοι να καταφέρουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Οι τρεις κριτές παρουσιάσαν το πιάτο που θα ήταν για αντιγραφή, του οποίου το βασικό υλικό ήταν το Ορτύκι.

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος, σε κάποια στιγμή είχε μια μεγάλη αστοχία, μιας και το ένα ορτύκι που έψησε, δεν είχε το κατάλληλο ψήσιμο και για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να το κάνει από την αρχή, για να μην σερβίρει κάτι μέτριο στους κριτές.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved