Media

My Style Rocks: H νικήτρια της εβδομάδας και η ανατροπή στην αποχώρηση!

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Η Όλγα Κοτλίδα ήταν η νικήτρια της εβδομάδας που έφτασε στο τέλος της σήμερα και παρέλαβε από την Κατερίνα Καραβάτου την επιταγή των 2,500 ευρώ για τη νίκη της. 

Δείτε την Όλγα να παίρνει στα χέρια την επιταγή:

Είχε έρθει όμως η στιγμή της αποχώρησης και τρία κορίτσια βγήκαν υποψήφια προς αποχώρηση καθώς είχαν τη χαμηλότερη βαθμολογία. Αυτές ήταν η Ρέινα Βενέτη, η Χριστιάννα Κατσιέρη και η Νικολέττα Στρελτσόβα.

Οι συμπαίκτριές τους, σύμφωνα με το παιχνίδι, έπρεπε να χαρίσουν τις ψήφους ώστε να σώσουν κάποια από τις τρεις και να μείνουν δύο στη διάθεση της κριτικής επιτροπής που θα αποφάσιζε ποια θα αποχωρήσει.

KATERINA-KARABATOY-STELIOS-KOYDOYNARHS.jpg

Η Ρέινα τελικά ήταν εκείνη που κέρδισε τις περισσότερες θετικές ψήφους και επέστρεψε στη θέση της ενώ η Χριστιάννα και η Νικολέττα τέθηκαν στη διάθεση των κριτών οι οποίοι βρέθηκαν ξανά στην άχαρη και άβολη θέση να πρέπει να διώξουν κάποια από τις δύο.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έδωσε τη θετική του ψήφο στη Νικολέττα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη σειρά της έσωσε τη Χριστιάννα που σημείωσε πως είναι η δεύτερη φορά που το κάνει, όμως δεν θα υπάρξει τρίτη.

Όσο για τον Δημήτρη Σκουλό, έδειξε θυμωμένος με τη Χριστιάννα που της είπε ότι της έδωσε μία ευκαιρία, όμως την πέταξε στα σκουπίδια. Παρά την... γκρίνια του όμως έσωσε και εκείνος τη Χριστιάννα.

MY-STYLE-ROCKS-GALA-(1).jpg

Εκείνη που αποχώρησε λοιπόν είναι η Νικολέττα Στρελτσόβα. Δείτε το βίντεο με την αποχώρησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved