Media

Μαρία Σολωμού: Κλάμα! Έγινε αεροσυνοδός, έδωσε οδηγίες και το σωσίβιο…έσκασε!

Gossip-tv Team

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega, Έλεος και αποκάλυψε ότι για έξι μήνες ήταν αεροσυνοδός και όταν οι παρουσιαστές της ζήτησαν να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες με το σωσίβιο… έγινε χαμός!

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ κάνω podcast και σκεφτήκαμε ότι μου στέλνουν άνθρωποι γράμματα και πλέον είναι μόνο ερωτικά. Και το twist είναι ότι θα τους πω και τα δικά μου. Ξαφνικά βγήκε ένα που μιλάμε για την πολυγαμία και λέμε για το εάν συμφωνώ ή όχι. Είπα ότι στα 20 έβγαινα με 3-4 και σόκαρε που το είπε μία γυναίκα. Η μανούρα ξεκίνησε ότι δεν το είπα σε συνέντευξη αλλά σε podcast. Σχολιάστηκε σαν να βγήκα και να προμόταρα τα δικά μου. Η εμπάθεια με ενοχλεί και ο χαρακτηρισμός. Ότι βγαίνω και κορδώνομαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Ένιωσα σε κάποια σχόλια ότι υπάρχει μία αντιπάθεια και είπα ότι ο Παπανώτας με σιχαίνεται και μου έσουρε τα εξ αμάξης».

SOLOMOU.jpg

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε πώς κάποια στιγμή ήταν αεροσυνοδός και μετά έγινε ηθοποιός.

«Ήμουν ένα φεγγάρι αεροσυνοδός αλλά ήταν τόσο ανθυγιεινό αποφάσισα ότι θέλω να κάνω θέατρο», ανέφερε και τότε η Αννίτα Πάνια την έβαλε να δώσει τις οδηγίες για διάσωση όπως δίνουν σε κάθε πτήση. Τι έγινε;

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved