Media

Αναστασοπούλου: Η πρώτη αντίδραση για τον Φιλιππίδη – «Στόχος ήταν ο παραδειγματισμός»

Gossip-tv Team

Την πρώτη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά τη δικαστική απόφαση του Πέτρου Φιλιππίδη πρόβαλε το Πρωινό Μας.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή της: «χθες ήταν μια πολύ μεγάλη ημέρα. Βγήκε η απόφαση στη δίκη Φιλιππίδη, ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Αυτό που θέλω να πω εγώ σε σχέση με την απόφαση είναι ότι, αν νομίζει ο κόσμος εκεί έξω ότι υπάρχει χαρά για τις κακές στιγμές άλλων ανθρώπων, είναι λάθος».

Και πρόσθεσε: «Δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Στόχος πάντα για μένα, θα μιλήσω μόνο προσωπικά, ήταν ο παραδειγματισμός και να σταματήσει η κακοποιητική δράση συγκεκριμένων ανθρώπων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη. Θέλω να ανοίξω την αγκαλιά μου και να βάλω μέσα την πρώτη καταγγέλλουσα γιατί νιώθω ότι αυτό το κορίτσι δεν δικαιώθηκε προσωπικά».

1675702805611-217790565-anastasopoulou-2.jpg


Και υπογράμμισε η ηθοποιός: «Αυτό έχω να πω για αρχή και θα συνεχίσω γιατί δεν ξεχνώ. Αυτό είναι το θέμα με μένα. Δεν ξεχνώ και μπορώ να γίνω πάρα πολύ σκληρή Κυρίως με όλους αυτούς τους ανθρώπους που, μέχρι να βγει αυτή η απόφαση, έριξαν πολύ λάσπη σε όλες μας λέγοντας ατάκες όπως «όταν θα αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, που θα τρέξουν να κρυφτούν όλες αυτές»!
Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό Μας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved