Media

Survivor All Star: Εκτός εαυτού ο Βασάλος λίγο πριν τον αγώνα: «Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Λίγο πριν τον τρίτο και τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας παρακολουθήσαμε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Σπύρο Μαρτίκα, με θέμα την ψηφοφορία. 

Η τελευταία ψηφοφορία των Μαχητών, οι οποίοι ψήφισαν εξ ολοκλήρου την Μελίνα Μεταξά, άναψε φωτιές στους Κόκκινους, οι οποίοι και εξέφρασαν την άποψή τους άμεσα.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Σπύρο Μαρτίκα για να πει την γνώμη του για όλο αυτό, ο παίκτης είπε πώς δεν διαφωνεί με την απόφαση των Μπλε, μιας και η Μελίνα δεν αγωνίζεται εδώ και πολύ καιρό, αλλά έθεσε επί τάπητος και το θέμα του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος δεν φέρνει πόντους, αλλά παρ΄ όλα αυτά δεν ψηφίζεται από κανέναν παίκτη της ομάδας του. Γνώμη του Σπύρου Μαρτίκα είναι πώς ακόμα και αν αυτό συνεχιστεί, και πάλι ο παίκτης των Μπλε δεν θα ψηφιστεί από κανέναν.

image-2023-02-21T220106.503.jpg

Όλο αυτό έβγαλε τον Κωνσταντίνο Βασάλο εκτός εαυτού, ο οποίος ξέφυγε και ξεκίνησε να του φωνάζει: "Είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι, θέλεις κάτι; Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημά σου. Εγώ εδώ έχω έρθει μόνο και μόνο για το ριάλιτι και μια χαρά τα κάνω όλα. Σε κάλυψα; Όσο βοηθάω την ομάδα μου και με στηρίζει εγώ είμαι μια χαρά"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved