Media

MasterChef: Η νέα «εισβολέας» που τάραξε τον ανδρικό πληθυσμό: «Έχουμε φουλ γύπες στο μαγαζί»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) μετά την ήττα του Αριστοτέλη, η παίκτρια που εισήλθε, για να διεκδικήσει τη θέση της στον διαγωνισμό εκ νέου ήταν η Μαρία Λαζαρίδου, από τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι. 

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει αγαπηθεί όσο κανένα, μιας και τόσα χρόνια οι τηλεθεατές το παρακολουθούν ανελλιπώς και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ταυτιστεί με τους παίκτες.

Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) παρακολουθήσαμε μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, με τον Παύλο Λούλη, τον Αριστοτέλη Νικολογιάννη και τον Νικήτα Φιλιππάκη να βάζουν τα δυνατά τους, ώστε να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Οι τρεις τους είχαν τις χειρότερες προσπάθειες στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την συγκεκριμένη δοκιμασία, ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2122023-114645-mm.bmp.jpg

Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών, ο Αριστοτέλης Νικολογιάννης είχε την χειρότερη προσπάθεια και ήταν εκείνος που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν παίκτη από το παρελθόν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, εκείνη ήταν η Μαρία Λαζαρίδου, η οποία συμμετείχε στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι. Μόλις την είδαν οι παίκτες, οι αντιδράσεις τους ήταν περίεργες, ενώ οι άνδρες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, μιας και πρόκειται για μια πολύ γοητευτική γυναίκα.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2122023-114813-mm.bmp.jpg

Ο Γιώργος Πορφύρης αντέδρασε με αυτήν την συμπεριφορά των συμπαικτών του κι ανέφερε σε έντονο ύφος: «Ξεκολλάτε ρε, έλα. Ξεκολλάτε, θα νευριάσω. Έχουμε φουλ γύπες στο μαγαζί, οπότε είναι καθαρά πως το βλέπεις. Μία όμορφη παρουσία μπαίνει στο σπίτι και μαγείρισσα ή ένας παλιός, καλός παίκτης».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved