Media

Βασίλης Τριανταφύλλου: «Η μεγαλύτερη επανάσταση που έχω κάνει είναι η πρόταση γάμου»

Gossip-tv Team

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τη σειρά "Παγιδευμένοι" αλλά και για την παιδική του ηλικία. 

Ο ηθοποιός αγαπήθηκε πολύ μέσα από τον ρόλο του Άγγελου στην τηλεοπτική σειρά "Παγιδευμένοι" που, ακόμα και αν υποδυόταν έναν πολύ κακό χαρακτήρα, τον λατρέψαμε για τις υποκριτικές του ικανότητες.

image-2023-03-04T183213.710.jpg

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και μίλησε για το πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο στη σειρά, ενώ αποκάλυψε πώς στην εφηβεία του ήταν ένα παιδί με παραβατική συμπεριφορά, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα στην οικογένειά του.

«Πέρασα από τρία κάστινγκ. Στο πρώτο ήμουν μόνος μου, το δεύτερο με τη Μάρθα Λαμπίρη και στο τρίτο μου είπαν ότι θα πάρω τη δουλειά. Έπρεπε να δικαιολογήσω τον Άγγελο για να μπορέσω να τον ενσαρκώσω. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρέπει να το κάνει το κοινό. Την ώρα του επεισοδίου είχα κάποια μηνύματα του τύπου “Καλό κορίτσι η Μυρτώ”, ειρωνικά. Οι σκηνές που έτρωγα ξύλο και στο δάσος ήταν αυτές που με δυσκόλεψαν», ανέφερε.

«Η μεγαλύτερη επανάσταση που έχω κάνει σαν Βασίλης είναι η πρόταση γάμου. Έχω κάνει πολλές τρέλες αλλά η τελευταία ήταν η μεγαλύτερη. Με τη σύντροφό μου ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι, γνωριστήκαμε σε μία θεατρική ομάδα και μετά από ένα χρονικό διάστημα είπαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί».

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-432023-62833-mm.bmp.jpg

«Σαν έφηβος ήμουν λίγο ζωηρός. Συμμετείχα στις καταλήψεις, σε μηχανάκια αλλά δεν έγινα πρόβλημα για τους γονείς μου. Πήγαινα στην οικοδομή με τον πατέρα μου όταν δεν είχα δουλειά και θα ξαναπήγαινα. Εάν υπάρξουν στιγμές που δεν δουλεύω, δεν υπάρχω μέσα σε αυτό θα κάνω οποιαδήποτε δουλειά».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved