Media

Survivor All Star: Οι Μαχητές κατακεραύνωσαν τον Μαρτίκα- «Ντροπή και αίσχος, μεγάλη αηδία»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Στο σημερινό επεισόδιο (7-3) είδαμε πώς το φέρσιμο του Σπύρου Μαρτίκα απέναντι στην Ελευθερία Ελευθερίου σχολιάστηκε αρνητικά από την αντίπαλη ομάδα των Μαχητών. 

Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και τις τελευταίες μέρες βλέπουμε πώς η ομάδα των Διασήμων βρίσκεται πλέον στα όριά της.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (7-3) παρακολουθήσαμε την αντίδραση των παικτών μετά από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, που ο Σπύρος Μαρτίκας εξερράγη και μίλησε στην Ελευθερία Ελευθερίου έξω από τα δόντια, κατηγορώντας την για όλα όσα έχουν συμβεί στην ομάδα, αλλά και για την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Οι Μαχητές δεν μπορούσαν να μην σχολιάσουν τα όλα όσα άκουσαν να συμβαίνουν στο συμβούλιο, ενώ ταυτόχρονα δεν μάσησαν τα λόγια τους.

image-2023-03-07T212016.336.jpg

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος και ανέφερε χαρακτηριστικά πώς η Ελευθερία σε όλο αυτό είναι μόνη της, με τον Σπύρο να την κατηγορεί για όλα όσα συμβαίνουν. Μαζί του συμφώνησε και η Στέλλα Ανδρεάδου, ενώ λίγο αργότερα είδαμε πώς όλοι οι Μαχητές είπαν την γνώμη τους για όλα όσα συνέβησαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε παρακάτω όλα όσα συνέχισαν να λένε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved