Media

Survivor All Star: Η Ελευθερίου δίκασε τον Μαρτίκα- «Είναι δειλός σαν άνδρας, μας απείλησε όλους»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου, μετά τα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο συμβούλιο για εκείνη από τον Σπύρο Μαρτίκα, δεν δίστασε να μιλήσει για τον συμπαίκτη της με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς. 

Χαμός τις τελευταίες ημέρες έχει επικρατήσει στην παραλία των Κόκκινων στον Άγιο Δομίνικο, ενώ από την αντίπερα όχθη, οι Μπλε διανύουν ημέρες αφθονίας.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star (7-3) είδαμε την Ελευθερία Ελευθερίου να μην μπορεί να πιστέψει όλα εκείνα που ειπώθηκαν από τον Σπύρο Μαρτίκα στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, ενώ δεν μάσησε τα λόγια της και μίλησε για εκείνον με τα χειρότερα λόγια. Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα πώς εκείνος έφτασε στο σημείο να απειλήσει ολόκληρη την ομάδα για το αν θα τον ψηφίσουν, όπως και τελικά συνέβη.

image-2023-03-07T220916.456.jpg

Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε χαρακτηριστικά: «Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άνδρας, δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες τους. Μας απείλησε ότι αν τον ψηφίσουμε θα τον βρούμε απέναντί μας και για αυτό τώρα έδωσα την ψήφο μου, γιατί εμένα δεν με έχει απειλήσει ποτέ κανείς. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό λέγεται Σπύρος Μαρτίκας», τόνισε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Βγαίνει και λέει ότι ευθύνομαι εγώ που έφυγε ο Στάθης Σχίζας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο Στάθης εδώ και έχει πάρει φόρα ο Σπύρος. Θα ήθελα να είναι εδώ ο Στάθης να δούμε οι τρεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος όχι. Είναι ένας killer που θέλει να μένει στο παιχνίδι κάθε βδομάδα», συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved