Media

MasterChef: Οι παίκτες κατακεραύνωσαν την Μαρία Μπέη- «Σκ@σε πια. Δεν έχεις δικές σου ιδέες;»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (7-3) για μια ακόμα φορά, η Μαρία Μπέη και η συμπεριφορά της, δεν έμειναν ασχολίαστες από τους υπόλοιπους παίκτες. 

Το ριάλιτι μαγειρικής φέτος έχει αλλάξει ριζικά τα δεδομένα, μια και βλέπουμε πολλές επιστροφές από τους παλιούς παίκτες και αυτή είναι μια εξέλιξη που κάθε εβδομάδα αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των ομάδων.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-732023-101522-mm.bmp.jpg

Η Μαρία Μπέη ήταν η τελευταία από τους παλίους παίκτες που διεκδίκησε τη θέση της στον διαγωνισμό και τελικά τα κατάφερε και πλέον βρίσκεται ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες, που από την αρχή έχουν προσπαθήσει για τη θέση τους στο MasterChef. Από την πρώτη κιόλας στιγμή είδαμε πώς η συμπεριφορά και η υπεροψία της Μαρίας Μπέη σχολιάστηκαν έντονα, με αποκορύφωμα το σημερινό επεισόδιο (7-3) που παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας, με ένα μενού τριών σταδίων.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-732023-101547-mm.bmp.jpg

Εκεί είδαμε την άμεση επίθεση της Πωλίνας προς την κοπέλα, κατηγορώντας την ότι δεν έχει δικές της ίδεες και όλη την ώρα μιλά για τον Δημήτρη Μπέλλο, ενώ και ο Θοδωρής και Άγγελος, την έχουν βάλει στο στόχαστρο και δεν δίστασαν να την ειρωνευτούν. Την ειρωνεύονται είτε για την εμπειρία της είτε για το attention που θεωρούν ότι επιζητά από όλους.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved