Media

Αποκαλυπτική η Ιωάννα Παππά: «Έχω καταστραφεί, δε μπορώ να δω τίποτα που να έχει να κάνει με παιδιά»

Gossip-tv Team

H Iωάννα Παππά παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ερχομό του γιου της στη ζωή, αλλά και με τον θάνατο της μητέρα της, που της κόστισε πάρα πολύ.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που την έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα "Ποιος είναι πρωινιάτικα" βρέθηκε η Ιωάννα Παππά, η οποία μίλησε για τον ερχομό του παιδιού της που τους ταρακούνησε ως ζευγάρι με τον συζυγό της, για τον χαμό της μητέρας της που δεν πρόλαβε να ζήσει το παιδί της αλλά και για την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο θέατρο Βεάκη.

«Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πολύ μεταβατική φάση με το παιδί. Εκεί άλλαξα κι εγώ, πάτησα περισσότερο στα πόδια μου. Αποκτάς παραπάνω ευθύνες και φοβίες, οπότε όλα αυτά σε γειώνουν. Μας ταρακούνησε ως ζευγάρι, κάθε ζευγάρι περνάει αυτή την κρίση», δηλώνει η Ιωάννα Παππά.

image-2023-03-08T175650.933.jpg

«Ακόμη κι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι πριν μπορεί να διαφωνήσει σε βασικά πράγματα. Πρέπει να μπει ως προτεραιότητα η ζωή του παιδιού μέσα στο σπίτι και κάποιος από τους δύο μπορεί να μη θέλει να αλλάξει τους ρυθμούς του... Εγώ έχω καταστραφεί, δε μπορώ να δω τίποτα που να έχει να κάνει με παιδιά. Το τι κλάμα ρίχνω με τις ειδήσεις δε λέγεται… είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις απώλειες ανθρώπων αλλά όταν υπάρχουν εικόνες με παιδιά, δεν είναι διαχειρίσιμο», εξομολογείται η Ιωάννα Παππά για τις θλιβερές εξελίξεις στην επικαιρότητα.

«Το μεγαλύτερο χτύπημα είναι ότι είναι πολύ μικρό το παιδί και δεν πρόλαβε να το δει. Αυτό αμέσως σε φέρνει πολύ κοντά στο γεγονός. Με το πέρασμα του χρόνου αλλάζει η ποιότητα των συναισθημάτων αλλά η απώλεια είναι απώλεια. Τουλάχιστον, είναι μία φυσιολογική ροή της ζωής», παραδέχεται η Ιωάννα Παππά.

Δείτε το βίντεο με όλη την συνέντευξή της παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved