Media

My Style Rocks: Η Βασιλική «πετσόκοψε» την Χριστιάνα- «Είσαι δεύτερη, πότε θα το καταλάβεις;»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: O κακός χαμός και πάλι στο σημερινό επεισόδιο (8-3) μεταξύ της Χριστιάνας Κατσιέρη και της Βασιλικής Λιγνού, με αφορμή την εμφάνιση της πρώτης στο πλατό. 

Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) παρακολουθήσαμε το Gala της εβδομάδας, το οποίο είχε και την θεματική του red carpet.

Η Χριστιάνα Κατσιέρη εμφανίστηκε στο πλατό του My Style Rocks όταν ήρθε η σειρά της, με ένα άκρως αποκαλυπτικό outfit, το οποίο και της ταίριαζε απόλυτα, μιας και διαθέτει ένα πολύ καλλίγραμμο κορμί. Η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και τις συμπαίκτριές της με μια μαύρη ολόσωμη κολλητή φόρμα με διαφάνειες και είπε πώς το concept ήταν πώς είναι μια Ισπανίδα τραγουδίστρια που εμφανίζεται, για να πάρει το βραβείο της.

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε τον λόγο στην Βασιλική Λιγνού, η οποία και σχολίασε χαρακτηριστικά: «Μου θυμίζει μια πολύ φτηνή απομίμηση της Dua Lipa! Εκεί που ήθελες να το πας, προσπαθώ με πολύ κόπο να το καταλάβω, με ενοχλεί όμως πάρα πολύ αυτό που βλέπω εκεί κάτω. Μου το κάνει όλο πάρα πολύ δεύτερο. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι εξυπηρετεί το κόνσεπτ. Δεν είναι εμφάνιση red carpet. Αν ήταν όλο στρας, έτσι όπως το είχε προσεγγίσει η Dua, θα ήταν αλλά... Δεν είναι για red carper αλλά για κάποιο άλλο carpet! Οποιοδήποτε άλλο εκτός από red carpet! Ευχαριστώ»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved