Media

My Style Rocks: Αποχώρησε από το πλατό η Βασιλική- «Θέλω να φύγω, δεν μπορώ άλλο»: Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) κατά τη διάρκεια της κριτικής της Emilia Vodos, μια μεγάλη συζήτηση πραγματοποιήθηκε σχετικά με τις βαθμολογίες που γίνονται στο παιχνίδι. 

Χαμός για ακόμα μια φορά στο Gala της εκπομπής μόδας, με ορισμένες παίκτριες να βγαίνουν εκτός εαυτού.

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks (8-3) παρακολουθήσαμε το Gala της εβδομάδας, με θέμα red carpet. Οι κοπέλες έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία. Την ώρα που οι κριτές έλεγαν την άποψή τους για την Emilia Vodos και το outfit που είχε επιλέξει, με αφορμή ένα σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού, μεγάλη συζήτηση έγινε για το θέμα των βαθμολογιών και για το εάν κάποιες κοπέλες μπαίνουν στην διαδικασία να μαγειρέψουν βαθμολογίες.

image-2023-03-08T200821.049.jpg

Εκείνη την στιγμή, η Βασιλική Λιγνού ξέσπασε σε κλάματα και είπε: «Θέλω να φύγω, δεν θα με τρελάνουν εδώ πέρα, δεν μπορώ άλλο» με την παίκτρια να αποχωρεί προσωρινά από το πλατό. Η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε να επιστρέψει στη θέση της, με εκείνη να την ακούει και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νέυρα της. Ακολούθησε καυγάς με τη Χριστιάννα και εκεί ξεκίνησε ο κακός χαμός.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved