Media

My Style Rocks: Οι τρεις χαμηλότερες βαθμολογίες και η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι!

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) παρακολουθήσαμε το Gala της εβδομάδας, με θέμα red carpet και με τις παίκτριες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κερδίσουν την καλύτερη βαθμολογία. 

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο, με τον ανταγωνισμό να χτυπά κόκκινο και με τις κοπέλες να ξεσπούν η μια στην άλλη.

Στο σημερινό επεισόδιο (8-3) παρακολουθήσαμε το Gala της εβδομάδας, με την Emilia Vodos να καταφέρνει να κερδίσει τη νίκη και να κατακτήσει την επιταγή των 2.500 χιλιάδων ευρώ, με την ίδια να μην μπορεί με τίποτα να κρατήσει τα δάκρυά της, μιας και το στυλ είναι κάτι που της αρέσει πολύ. Στον τάκο βρέθηκαν η Βασιλική Λιγνού, η Χριστιάννα Κατσιέρη και η Αιμιλία Σαββάτη.

image-2023-03-08T203519.435.jpg

Τα κορίτσια ψήφισαν την Βασιλική Λιγνού να παραμείνει στο παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιπες δυο κοπέλες βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή, για να ακούσουν τα σχόλιά τους. Η κοπέλα που τελικά αποχώρησε από το My Style Rocks ήταν η Αιμιλία Σαββάτη, που ήταν και η πιο καινούργια σε σχέση με τις υπόλοιπες, με την κοπέλα να λέει χαρακτηριστικά ότι νιώθει πολύ χαρούμενη που βρέθηκε εκεί έστω και για λίγο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρέθηκα εδώ μέσα έστω και για δύο εβδομάδες! Μάζεψα πάρα πολλές εμπειρίες» είπε η Αιμιλία κατά την αποχώρησή της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved