Media

Γιούλη Τσαγκαράκη: Ο ρόλος στον «Παράδεισο», η εκμάθηση της νοηματικής και οι «Σέρρες»

Gossip-tv Team

Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Γιούλη Τσαγκαράκη, η σκληρή «Σύρμω» της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει ηθοποιός και παρ' όλο που όπως αποκάλυψε, βρήκε πολλά εμπόδια, ποτέ δεν εγκατέλειψε τον στόχο της.

Όπως τόνισε πολλές φορές, είχε επιμονή και κατάφερε στο τέλος να δει την προσπάθειά της να της χαρίζει καρπούς.

tsagkaraki-2.jpg

Η Γιούλη Τσαγκαράκη αποκάλυψε επίσης ότι κάθε φορά που έδινε στο Εθνικό, κοβόταν στο τελευταίο μάθημα, κάτι που την πλήγωνε πολύ καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει τι έκανε λάθος. Μίλησε επίσης για την οικογένειά της, λέγοντας πως οι δικοί της δεν ήταν και πολύ «ζεστοί» με το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η Γιούλη Τσαγκαράκη μίλησε για τις μεγάλες μεταμορφώσεις της ώστε να υπηρετήσει τους ρόλους που αναλαμβάνει, από τη θεία Σταματίνα που ερμήνευσε στη σειρά "Σέρρες" μέχρι τη «Σύρμω» στον Παράδεισο των Κυριών ή τις Άγριες Μέλισσες όπου έκανε ένα πέρασμα.

tsagkaraki.jpg

Η ηθοποιός μίλησε επίσης και για την εκμάθηση της νοηματικής γλώσσας λέγοντας πως σταμάτησε λίγο πριν πάρει την επάρκεια, όμως αποκάλυψε ότι συμμετείχε και σε θεατρική ομάδα που έδινε παραστάσεις για κωφούς.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved