Media

Κώστας Τσουρός - Πέτρος Κουσουλός απαντάνε στο άκυρο που τους έριξε ο Λιάγκας

Gossip-tv Team

Δηλώσεις από τους δυο γνωστούς δημοσιογράφους Κώστα Τσουρό και Πέτρο Κουσουλό για τον Γιώργο Λιάγκα και την ενδεχόμενη συνεργασία μαζί του. 

Τις απαντήσεις τους στον Γιώργο Λιάγκα δίνουν οι δυο παρουσιαστές - δημοσιογράφοι με γνώμονα την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και την ενδεχόμενη συνεργασία τους στο πρωϊνό του ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και είπε: «Μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο δεν έχουμε μπει σε θέμα συζητήσεων. Νομίζω ότι υπάρχει μια αμέριστη εμπιστοσύνη σε ότι αφορά τη συνεργασία που έχω με το Star. Νομίζω ότι οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει, θα υπάρχει προτεραιότητα στο κανάλι που υπαγόμαστε».

Ερωτηθείς για τον Γιώργο Λιάγκα απάντησε: «Είναι ευχάριστο όταν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου και πραγματικά εκτιμώ τον Γιώργο και τη δουλειά που κάνει. Θα ολοκληρωθεί πρώτα το συμβόλαιο, θα συζητήσουμε με το κανάλι και από εκεί και πέρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι». Είπε επίσης ότι θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή έρευνας.

Παράλληλα, ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε για τα όσα δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (3/4) ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του. Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί με τον Κώστα Τσουρό την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως γράφεται τα τελευταία 24ωρα σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει καν σε πρόταση στον δημοσιογράφο.

«Να είναι καλά ο Γιώργος Λιάγκας. Να πληγωθώ επειδή δεν μου έκανε επίσημη πρόταση; Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, μου είχε κάνει πρόταση στον αέρα κάποια στιγμή να δουλέψουμε μαζί. Αυτό υπάρχει πάντα. Σήμερα άκουσα ότι δεν θα μου κάνει επίσημη πρόταση» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες ο Κώστας Τσουρός ο οποίος βρέθηκε στην έκθεση ζωγραφικής της Χριστιάννας Μπέτα στο Παλλάς, όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε τις δηλώσεις του Κώστα Τσουρού στις τηλεοπτικές κάμερες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved