Media

Dragon's Den: Ο Πολ τον έβαλε να βγάλει τα παπούτσια του, η Μαρία θύμωσε & ο Λέων έκλεισε συμφωνία

Gossip-tv Team

Dragon's Den: Ο Θωμάς Γάτος βρέθηκε ενώπιον των dragons για να τους μιλήσει για την επιχειρηματική του δραστηριότητα. 

Πρόκειται για μία εφαρμογή που ασχολείται με την απώλεια αντικειμένων σε ξενοδοχεία, την εύρεση τους και την παράδοσή τους στους κατόχους τους.

Ο Θωμάς Γάτος, ντυμένος πολύ επίσημα καθώς εμφανίστηκε με κομψό κοστούμι μπροστά στους dragons, τράβηξε αμέσως τη προσοχή του Πολ Ευμορφίδη ο οποίος του ζήτησε να βγάλει τα παπούτσια του προκειμένου να νιώσει πιο άνετα. Και εκείνος το έκανε αμέσως με πολλή δόση χιούμορ βέβαια.

Ο Γάτος αναφέρθηκε στις υπηρεσίες που προσφέρει η εφαρμογή, οι οποίες και έδειξαν να ενδιαφέρουν κάποιους από τους dragons. Συγκεκριμένα την προσοχή της Μαρίας Χατζηστεφανή και του Λέοντα Γιοχάη.

DRAGONS.jpg

Την πρώτη προσφορά στον επιχειρηματία έκανε ο Γιοχάη ο οποίος του είπε ότι δίνει τα 60.000 ευρώ επένδυση που ζήτησε έναντι του 15% της εταιρίας του.

Η Χατζηστεφανή άρχισε να «ζεσταίνεται» με την ιδέα να διεκδικήσει και εκείνη ποσοστό και μπήκε στο παιχνίδι.

Έκανε λοιπόν αντιπρόταση με 12% ποσοστό έναντι 60,000 ευρώ. Το «παιχνίδι» συνεχίστηκε μεταξύ των δύο dragons όμως όταν ο Πολ άρχισε να πειράζει τον νεαρό επιχειρηματία ο οποίος ανταποκρίθηκε στα αστεία του, η Μαρία Χατζηστεφανή έδειξε να ενοχλείται.

DRAGONSSSS.jpg

«Εδώ κάνουμε μία σοβαρή κουβέντα και εσύ κάνεις χιούμορ με τον Πολ. Γι' αυτό είμαι εκτός» είπε η γνωστή επιχειρηματίας, αφήνοντας στο παιχνίδι μόνο του τον Λέοντα Γιοχάη.

Τελικά ο τελευταίος επέστρεψε στην αρχική του προσφορά για 15% ποσοστό έναντι 60.000 ευρώ επένδυση.

Το deal έκλεισε και οι δύο άντρες αγκαλιάστηκαν επισφραγίζοντας αυτή τη συνεργασία. Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved