Media

Dragon's Den: Ο Τανιμανίδης ανακοίνωσε το φινάλε - Ο χορός των dragons και ο 2ος κύκλος!

Gossip-tv Team

Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε ακόμα ένα ενδιαφέρον επεισόδιο του Dragon's Den μόνο που στο φινάλε του ακούσαμε και τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει ότι ρίχνει αυλαία ο πρώτος κύκλος του. 

«Και κάπως έτσι τα φώτα στο Dragons' Den κλείνουν για τη φετινή σεζόν. Κάποιοι πήραν επενδύσεις και κάποιοι σημαντικά μαθήματα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιχειρηματίες που θα έρθουν την επόμενη σεζόν θα είναι πιο έτοιμοι και πιο διαβασμένοι και οι Dragons θα είναι πάλι εδώ αναζητώντας την επόμενη μεγάλη επενδυτική ευκαιρία που θα την βοηθήσουν να φτάσουν στα ουράνια», είπε ο παρουσιαστής την ώρα που στα παρασκήνια ο Πολ Ευμορφίδης χόρευε μαζί με την Λιλή Περγαντά, παρασύροντας τόσο τον Σάκη όσο και τη Μαρία Χατζηστεφανή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε ότι τώρα που τελείωσε ο πρώτος κύκλος με επιτυχία, αρχίζει να ετοιμάζεται και ο δεύτερος, προτρέποντας τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο Dragons' Den για πολλές ακόμα επενδύσεις στο μέλλον μιας και οι dragons μοίρασαν αρκετά χρήματα σε σημαντικές και ευρηματικές ιδέες.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved