Media

Φαίη Σκορδά: Δείτε πως αντέδρασε όταν είδε ξαφνικά την κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη

Gossip-tv Team

Την άβολη στιγμή που της συνέβη μέσα στη βδομάδα μοιράστηκε η Φαίη Σκορδά μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ.

Όπως αποκάλυψε, τρόμαξε όταν είδε ξαφνικά μπροστά της την κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

«Να σας πω και κάτι. Ήμουν πριν δύο μέρες σε ένα εστιατόριο στα βόρεια προάστια με μία φίλη και συνεργάτιδα, είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού. Και είχα ανεβάσει ένα story ότι είμαι έξω. Είχε να μου συμβεί αυτό πάνω από δεκαετία. Δηλαδή συνήθως ανεβάζω αλλά ποιος… Έχουν αλλάξει οι εποχές. Βγαίνω έξω και περπατάω στο δρόμο, τρόμαξα τόσο πολύ που είδα την κάμερα μπροστά μου, που τρόμαξε και αυτή η κοπέλα, ένα πολύ γλυκό κορίτσι από το Open, από την Τσολάκη.

Ήταν και αυτή τρομαγμένη, ήμουν κι εγώ τρομαγμένη, ήμασταν στη μέση του δρόμου και της έλεγα “τι θέλεις;”, μου λέει “δεν θέλω τίποτα”. Ήταν τόσο αστείο το περιστατικό, τρομοκρατήθηκε το κορίτσι, τρομοκρατήθηκα κι εγώ» περιέγραψε η Φαίη Σκορδά.

Το πρωί του Σαββάτου, η Ελένη Τσολάκη πρόβαλε τα πλάνα με τη συνάντηση της Φαίης Σκορδά με τη ρεπόρτερ της εκπομπής και όπως θα δεις η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα ευγενική. Ωστόσο αρνήθηκε με ευγένεια να απαντήσει σε ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είστε καλά. Από ποια εκπομπή είστε; Πολλά φιλιά! Γεια σας!» αρκέστηκε να απαντήσει η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved