Media

Survivor All Star: Τραυματίστηκε ο Μπόγδανος και αποχώρησε ουρλιάζοντας: «Όχι έτσι...»

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Σε ένα σημείο του αγώνα, την ώρα που το σκορ ήταν 8-8, ο Ηλίας Μπόγδανος κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο της αντίπαλης ομάδας. 

Δεν πρόλαβε να διανύσει λίγα μέτρα στην ομολογουμένως δύσκολη σημερινή (11/4) πίστα, και κατεβαίνοντας μία επικλινή ράμπα, με μία άτσαλη κίνηση σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως ο Ηλίας έβαλε τις φωνές καθώς πονούσε πάρα πολύ, κάτι που έκανε αμέσως τους συμπαίκτες του να τρέξουν στο πλευρό του και φυσικά το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται εκεί για να διασφαλίζει ότι με οποιοδήποτε τραυματισμό θα είναι κοντά στους διαγωνιζόμενους.

Ο Ηλίας ούρλιαζε από τον πόνο αλλά και τον φόβο ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά καθώς όπως έλεγε και ξαναέλεγε με όλη τη δύναμη της φωνής του την ώρα του ατυχήματος άκουσε έναν «κρακ» στο πόδι του. Τον πονούσε πολύ ο αστράγαλός του και ήταν σχεδόν πεπεισμένος ότι τον είχε σπάσει. Μάταια οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον καθησυχάσουν θυμίζοντάς του ότι μπορεί να είναι μόνο ένα απλό διάστρεμμα.

Ο Νικόλας Αγόρου ανέλαβε να τον πάρει αγκαλιά στα χέρια και να τον βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς με τον ίδιο τον Ηλία Μπόγδανο να λέει και να ξαναλέει καθώς αποχωρούσε: «Όχι έτσι...».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved