Media

Ναταλία Γερμανού: Βούρκωσε με το δώρο που της έκανε ο Ζούλας: «Eίναι θησαυρός για μένα»

Gossip-tv Team

Μία συνήθεια που έχει η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» είναι να κάνουν δώρα στο τέλος κάθε συνέντευξης στον καλεσμένο. 

Μόνο που σήμερα (22/4) ο καλεσμένος, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας την αιφνιδίασε και πριν καν ξεκινήσει η συνέντευξη, της έδωσε εκείνος δώρο που σίγουρα δεν περίμενε.

natalia-sigkinisi.jpg

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Ζούλας, που άνοιξε το κουτί, της έδωσε ένα καπέλο του ertflix, μία κούπα για να πίνει τον καφέ της αλλά το καλύτερο το άφησε για το τέλος.

Ήταν ένα σετ με cd όπου περιλαμβάνονταν όλες οι εκπομπές του πατέρα της, του αξέχαστου Φρέντυ Γερμανού στην ΕΡΤ. Ήταν από το αρχείο της δημόσιας τηλεόρασης...

Τις αναζητούσε καιρό η Ναταλία και όπως είπε αργότερα, φανερά έκπληκτη για το απίστευτο αυτό δώρο, είχε ρωτήσει και παλιότερα τον Ζούλα αν υπήρχε πιθανότητα να βρεθούν κάποιες από αυτές τις εκπομπές. Εκείνος της είχε απαντήσει πως θα το έψαχνε όμως ήθελε να της κάνει την έκπληξη που τελικά αποκαλύφθηκε σήμερα.

zoulas-natalia.jpg

Τη στιγμή που πήρε στα χέρια της το δώρο, η Ναταλία βούρκωσε και μετά από παύση λίγων δευτερολέπτων, του είπε ότι πρόκειται για έναν θησαυρό για εκείνη.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο παραπάνω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved