Media

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Με προβληματίζει γιατί βγήκε τώρα η υπόθεση Γεωργούλη»

Gossip-tv Team

 Η Βίκυ Πρωτογεράκη μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά και για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής,Super Κατερίνα: «Με προβληματίζει γιατί βγήκε τώρα η υπόθεση Γεωργούλη, δηλαδή πριν από τις εκλογές. Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος έχει σκεφτεί αυτό που σκέφτηκα εγώ, δεν είμαι η μόνη. Οπότε, ακόμα και δίκιο να έχει αυτός που το έκανε, το χάνει γιατί σε αυτή την περίοδο είναι λίγο περίεργο ενώ έχει γίνει πριν από τρία χρόνια».

protogeraki-3.jpg

Για τη δίκη Κιμούλη, είπε: «Αν ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε χάσει δουλειές και χρήματα, ο άνθρωπος ήταν απομονωμένος αυτό το διάστημα εξαιτίας όλης αυτής της κατάστασης, θεωρώ ότι δεν θα έκανε αγωγή αποζημίωσης. Νομίζω ότι την έκανε γιατί προφανώς έμεινε χωρίς δουλειά για αρκετό καιρό οπότε έπρεπε από κάπου να αναζητήσει να αποζημιωθεί».

Και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη: «Θεωρώ ότι όντως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε οικονομικό πρόβλημα από πριν και βεβαίως συνεχίζεται και τώρα. Από τη στιγμή που δεν μπορεί να κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά που έκανε, σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Μιλήσαμε δυο φορές αυτό το διάστημα και οι άνθρωποι, αφού βγήκαν από αυτόν τον κυκεώνα, ηρέμησαν».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved