Media

Νίκος Ψαρράς για Γιώργο Κιμούλη: «Η άλλη πλευρά καλά θα κάνει να διαβάσει τις καταθέσεις μας»

Gossip-tv Team

Ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς τοποθετήθηκε για τις εκδίκαση των αγωγών που έχει καταθέσει ο συνάδελφός του Γιώργος Κιμούλης εναντίον του.

Για την εκδίκαση των αγωγών που έχει καταθέσει εις βάρος της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού αλλά και εις βάρος του, ο Γιώργος Κιμούλης, μίλησε ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς στην κάμερα της Super Κατερίνα έξω από το Δημοτικό θέατρο Πειραιά, μετά την παράσταση που πρωταγωνιστεί «Σκηνές από έναν γάμο».

Ο δημοφιλής ηθοποιός είπε συγκεκριμένα: «Παιδιά, μην ξενυχτάτε τζάμπα. Είναι κρίμα, δώδεκα η ώρα τη νύχτα, που είστε εδώ. Αυτές οι υποθέσεις έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έτσι πρέπει να είναι. Τώρα, μεταμεσονύκτιες δηλώσεις να κάνουμε και τι να πούμε; Τα πράγματα πρέπει να γίνονται όπως πρέπει και να αφήσουμε τους δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους, αυτό είναι το σωστό».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη όλοι μας και για αυτό λέγεται δικαιοσύνη. Η άλλη πλευρά καλά θα κάνει να διαβάσει αυτά που έχουμε πει στις καταθέσεις μας. Όλα υπάρχουν στις καταθέσεις μας, για αυτό και πρέπει να τα διαβάσουν οι άνθρωποι εκεί μέσα».

Δείτε παραπάνω το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved