Media

Ηρώ Μουκίου: «Ο Ασλάνης έλεγε ότι περνάει κατάθλιψη... Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε»

Gossip-tv Team

Η Ηρώ Μουκίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε για τη ζωή της μέχρι σήμερα αλλά και για τον καλό της φίλο Μιχάλη Ασλάνη ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια. 

Η όμορφη ηθοποιός ανανεωμένη και με θετική διάθεση μίλησε για την πορεία της όμως όταν έφτασε η στιγμή να αναφερθεί στον καλό της φίλο Μιχάλη Ασλάνη παραδέχτηκε: «Πήγα στη σχολή της Κρίστυ να μάθω λίγο να βάφομαι, γιατί ήμουν αγοροκόριτσο. Έτσι γνωρίστηκα με τον Μιχάλη Ασλάνη.

Μου έμαθε τη γενναιοδωρία. Έλεγε ότι είχε κατάθλιψη αλλά δεν απευθυνόταν πουθενά. Δεν περίμενα ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Είναι λεπτό θέμα αυτό. Το έλεγε αλλά όταν ερχόταν η δύσκολη στιγμή, κλεινόταν. Δεν σε άφηνε να ψάξεις βαθιά μέσα του».

Αναφερόμενη στην καριέρα της και στις συνεργασίες της με σπουδαίους ηθοποιούς του παρελθόντος, η Ηρώ Μουκίου εξομολογήθηκε:

«Ο Σωτήρης Μουστάκας με είχε επιλέξει να κάνω την κόρη του στο θέατρο Περοκέ. Από εκεί υπήρξε μια έντονη σχέση και με ξαναπήρε σε μια άλλη δουλειά του στο θέατρο Αλίκη. Υπήρχε αλληλοεκτίμηση και καλά εγώ να τον εκτιμώ και να τον θαυμάζω αλλά ήταν αμφίδρομο. Πήγαινα και τον ρωτούσα πώς να το πω, πώς να το κάνω γιατί τότε οι σκηνοθέτες δεν ασχολούνταν με νεαρή κωμική ηθοποιό. Και μου έδινε οδηγίες, ότι θέλει ρυθμό η κωμωδία. Μου έμαθε το τάιμινγκ. Ο καλός δάσκαλος διαμορφώνει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved