Media

Μαυρίκιος για Κιμούλη: «Μακάρι να κερδίσει τις αγωγές, ζητώ συγγνώμη από τις καταγγέλλουσες»

Gossip-tv Team

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για τη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Κιμούλη με το ΣΕΗ και τους ηθοποιούς.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικιού ανέφερε: «Είχα την χαρά και την τιμή σε μία παραγωγή μου πριν δυο χρόνια, όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο και ήταν ένας δαχτυλοδεικτούμενος άνθρωπος, να μας δώσει τα φώτα του και να μας βοηθήσει με τη σκηνοθετική του ματιά σε μια παράσταση».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει καμία σχέση αυτό που είδα εγώ με τα μάτια μου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος με συμβουλές, αγάπη, αγκαλιές, εκτίμηση από όλο τον θίασο. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως όλα αυτά που βλέπω και ακούω είναι πράγματα τραβηγμένα. Πιστεύω πως έναν άνθρωπο με αυτή τη συμπεριφορά, θα τον είχε ξεράσει πολύ νωρίτερα ο χώρος.».

mavrikios-gia-kimouli.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Γιώργος Κιμούλης χαίρει άκρας εκτίμησης στο θεατρικό προσκήνιο και παρασκήνιο και των ηθοποιών και του κόσμου. Και αυτό αποδεικνύεται και από τα απανωτά sold out που έχει κάνει φέτος».

Και πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικιού: «Ανυπομονώ να τελειώσει αυτή η υπόθεση και μακάρι να κερδίσει και τις αγωγές. Αλήθεια το λέω. Και ζητώ συγγνώμη από τις γλυκύτατες καταγγέλλουσες. Αλλά πραγματικά δε μπορώ να το δεχτώ αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη και προβλέπω πως σύντομα θα εκπλαγούμε.

Όλοι είμαστε με το metοo, αλλά μέχρι το σημείο που δε γίνονται παρανοήσεις. Δε μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλο μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά. Επειδή έβλεπα τηλεόραση εκείνο το πρωί που ήταν η Ζέτα Δούκα στη Δανάη Μπάρκα, αισθάνθηκα πως κάτι δεν πάει καλά».

Δείτε τις δηλώσεις του στο Πρωινό στο παραπάνω απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved