Media

MasterChef: Άγγελος για Λαζαρίδου: «Η Μαρία δεν έκανε τίποτα. Όλα εγώ τα έκανα!»

Gossip-tv Team

MasterChef: Η τελευταία ομαδική δοκιμασία του ριάλιτι μαγειρικής πραγματοποιήθηκε στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (18/5).

Οι έξι παίκτες χωρίστηκαν ως εξής: Στην κόκκινη ομάδα, ο Άγγελος, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Γιώργος Πορφύρης και στην μπλε ομάδα, ο Νίκος Τράκας, η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος.

Από την αρχή κιόλας της πρώτης ημέρας της τελευταίας ομαδικής, φάνηκε η… ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Άγγελο και Μαρία και είδαμε πολλά και διάφορα επί της οθόνης, μέχρι και συζητήσεις για... φρύδια!

1684442584619-248365893-master.jpg

Η Μαρία Λαζαρίδου ανέφερε εξ αρχής στον Άγγελο, που ήταν ο αρχηγός της ομάδας, ότι δεν της αρέσει καθόλου που θέλουν να βάλουν μανιτάρι σε όλα τους τα πιάτα, ενώ την ώρα που ο Άγγελος παρουσίασε τα πιάτα της ομάδας του στους κριτές εξομολογήθηκε ότι πιέστηκε πολύ και πήρε όλο το βάρος πάνω του σε αυτή την ομαδική.

«Έφαγα ψυχολογικά χαστούκια. Χρειαζόμουν βοήθεια. Ήμουν σε δύο πιάτα», είπε. Ενώ, στις δηλώσεις που έκανε μόνος του στην κάμερα «έδωσε στεγνά» τη Μαρία Λαζαρίδου λέγοντας πως εκείνη δεν έκανε τίποτα στη δοκιμασία και τα έκανε όλα εκείνος.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved