Media

Σασμός: Η αποκάλυψη του παπά Μιχάλη για τον Νικηφόρο δεν «πάγωσε» μόνο τη Βασιλική αλλά & το Twitter

Gossip-tv Team

Σασμός: Δεν καλοδέχτηκαν και με μεγάλη χαρά οι τηλεθεατές την αποκάλυψη του παπά Μιχάλη για τον Νικηφόρο και το τεστ DNA που είχε γίνει στο παρελθόν. 

Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου είδαμε την επίσκεψη του παπά Μιχάλη στο σπίτι της Βασιλικής στην οποία ήθελε να μιλήσει για την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Μαθιό.

Ο παπά Μιχάλης θέλει να τη μεταπείσει και μπροστά στο αποτέλεσμα, δεν έχει κανέναν λόγο να κρύψει την πραγματική αλήθεια για τη ζωή της Βασιλικής. Έτσι, χρησιμοποιεί το τελευταίο δυνατό «χαρτί» του που είναι να της αποκαλύψει το αποτέλεσμα του τεστ DNA που γνωρίζει εκείνος και αγνοεί εκείνη.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ μετά το τέλος του επεισοδίου, ο παπά Μιχάλης ανακοινώνει στη Βασιλική πως ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Στεφανή όπως πίστευε μέχρι τώρα.

Κάτι που την «παγώνει» αλλά μαζί με τη Βασιλική... πάγωσαν και οι τηλεθεατές οι οποίοι δεν έδειξαν να καλοδέχονται και ιδιαίτερα αυτή την τροπή στο σενάριο.

Στα περισσότερα tweets που ανέβασαν οι χρήστες, τα βάζουν με τη Βασιλική που δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που γέννησε ενώ κάποιοι άλλοι θύμωσαν με τους σεναριογράφους της σειράς και την άστοχη, κατά τους ίδιους, εφευρετικότητά τους ώστε να συνεχιστεί η ιστορία των ηρώων.

Δείτε παραπάνω τις σκηνές μεταξύ παπά Μιχάλη και Βασιλικής και παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved