Media

«Κάνε ότι κοιμάσαι» - Λευτέρης Πολυχρόνης: «Είπα στον σεναριογράφο, “λυπήσουμε, θα με λινστάρουν”»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 10/6 ο Λευτέρης Πολυχρόνης.

Ο τηλεοπτικός «Μηνάς» από τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» μίλησε για το τελευταίο επεισόδιο αλλά και για τις βίαιες σκηνές που είχε για τις ανάγκες του ρόλου του.

«Εγώ περνάω καλά κάνοντας τον κακό, είναι απελευθερωτικό. Τον “Μηνά” από την αρχή προσπάθησα να τον συμπαθήσω. Δεν έπαιξα τον κακό δηλαδή. Εγώ νιώθω γατάκι μπροστά στον Μηνά. Το κοινό με έβλεπε με τρομερή συμπάθεια, παραδόξως. Εγώ πίστευα ότι όσο περνάει ο ρόλος και έπαιρνα τα σενάρια, ότι θα με αντιπαθήσουν τρομερά», δήλωσε ο ηθοποιός.

polixronis2.jpg

«Ήταν τρομερά ευτυχής συγκυρία αυτή η σειρά γιατί ήταν όλοι εξαιρετικά παιδιά. Περνούσαμε πολύ καλά. Την Έμιλυ την αγάπησα πάρα πολύ και είχα και τρομερή δυσκολία μαζί της γιατί υπήρχαν κάποιες βίαιες σκηνές και σε κοιτούσε με αυτά τα αθώα ματάκια και τους έλεγα δεν μπορώ», επεσήμανε.

Για το τελευταίο επεισόδιο είπε: «Είπα στον σεναριογράφο, “λυπήσουμε, θα με λιντσάρουν”. Και είχα και δυσκολία, γιατί εγώ τον συμπάθησα, μέχρι πριν από το αμόκ που έπαθε. Έψαξα το βρήκα και τελικά το δικαιολόγησα, δεν θα γινόταν διαφορετικά. Ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Αυτός έχασε την ελπίδα για την αγάπη».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved