Media

Άρης Καβατζίκης: Θα είναι του χρόνου στο «Πάμε Δανάη» του Mega;

Gossip-tv Team

Περίοδος ανακατατάξεων επικρατεί στα κανάλια που διαμορφώνουν το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν. Τί θα γίνει με την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Ο Άρης Καβατζίκης απαντά στο αν θα είναι του χρόνου στο πλευρό της παρουσιάστριας του MEGA.

Παραμένει ως έχει, όπως όλα δείχνουν, η πρωινή ζώνη του MEGA, με τη Δανάη Μπάρκα και την παρέα της να έχουν πάρει το πράσινο φως από το μεγάλο κανάλι.

Η κάμερα του Breakfast@Star συνάντησε τον Άρη Καβατζίκη και τον ρώτησε για το μέλλον της εκπομπής της οποίας είναι μέρος τα τελευταία χρόνια, του «Πάμε Δανάη!».

pame-danai.jpg

«Έχουν γίνει συζητήσεις, όλα δείχνουν ότι συνεχίζουμε κανονικότατα, είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Αν είναι κάτι ωραίο που έχει δέσει δεν υπάρχει λόγος να το χαλάσεις. Αν υπάρξουν αλλαγές και προσθήκες δεν είμαι εγώ που αποφασίζω».

kavatzikis-682x384.jpg

Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε κάποτε να έχει τη δική του εκπομπή στην τηλεόραση εκείνος απάντησε: «Αν θα ήθελα να είναι κάτι δικό μου θα ήθελα να είναι κάτι σαν μικρό τηλεπεριοδικό αλλά όχι μόνος μου εγώ με παρέα θα ήθελα να το κάνω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved