Media

Στέλιος Κουδουνάρης: Αυτός είναι ο λόγος που φοράει συνέχεια μαύρα

Gossip-tv Team

O Στέλιος Κουδουνάρης, o σχεδιαστής και ένας εκ των τριών κριτών του My Style Rocks μίλησε στην ΕΡΤ και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που φορά συνεχώς μαύρα ρούχα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πολύς κόσμος θεωρεί ότι είμαι αγενής, γιατί λέω αυτά που θέλω να πω. Είναι διαφορετικά πράγματα. Νευριάζω όμως αρκετές φορές, γιατί είναι πολλές οι ώρες. Δεν υπάρχει κάποιος ρόλος, έτσι είμαι στη ζωή μου».

Και πρόσθεσε: «Θα πω τα πράγματα όπως τα αισθάνομαι, εάν κάποιος με ρωτήσει. Είμαι ο καλύτερος στις συμβουλές, στα δικά μου δεν τα κάνω καλά. Παλιά ήμουν πολύ παρεμβατικός, μετά το δούλεψα και σιγά-σιγά το άλλαξα».

Και τόνισε: «Σίγουρα δεν έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας οι σχεδιαστές διεθνώς, δεν είναι κάποιο dress code. Εγώ βλέπω ότι, επειδή συνεχώς ασχολούμαστε με τους άλλους ανθρώπους, το τι θα φορέσουν, με το να σχεδιάσουμε, τα χρώματα, τα υφάσματα, όταν ερχόμαστε στον εαυτό μας, δε μπορώ να σκεφτώ τι θα βάλω. Θα πάρω τα ρούχα που θα με κάνουν να νιώθω ασφαλής, χωρίς να έχω πράγματα να παρατηρώ και να σκέφτομαι… Μπορεί να ασχοληθώ με το τι μαύρα θα βάλω αλλά στο τέλος είναι η στολή μου, αυτό που θα με κάνει να είμαι πιο ουδέτερος παρατηρητής».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved