Media

My Style Rocks - Νέος... γύρος αντιπαραθέσεων για Χριστίνα-Αμάντα: «Θα σου έλεγα να ηρεμήσεις λίγο»

Gossip-tv Team

My Style Rocks: Το σίγουρο είναι πως η Αμάντα και η Χριστίνα δεν θα βρουν κοινό σημείο επικοινωνίας φέτος στο ριάλιτι μόδας αφού από την πρεμιέρα κιόλας έχουν αρχίσει να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Η αρχή έγινε όταν η Αμάντα βρέθηκε στην πασαρέλα για να δείξει το outfit της και η συνέχεια δόθηκε όταν η Χριστίνα παρουσίασε το δικό της.

Η Χριστίνα όταν είδε την Αμάντα με τα ρούχα που είχε επιλέξει σχολίασε: «Το πουκάμισο μου θυμίζει το χαλάκι της γιαγιάς μου» βάζοντας 1 ως βαθμό στη συμπαίκτριά της.

my-style-rocks.jpg

Εκείνη τη στιγμή οι δυο τους άρχισαν να ειρωνεύονται η μία την άλλη με τις... θανατηφόρες ατάκες της μίας προς την άλλη να εκτοξεύονται χωρίς... έλεος!

Η συνέχεια όμως δόθηκε όταν ήρθε η στιγμή να δεχτεί σχολιασμό για τα ρούχα της η Χριστίνα με την Αμάντα να της βάζει 2 ως βαθμό, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα την παίκτρια.

Μεταξύ άλλων η Αμάντα τής είπε ότι το λουκ δεν την κολακεύει, παρ' όλο που έχει ωραίο σώμα, όπως σχολίασε ενώ είπε ότι είναι πολύ... μαύρη (σ.σ. φορούσε από πάνω μέχρι κάτω μόνο μαύρα) και basic στην εμφάνισή της.

Τότε ήταν που τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο ανάμεσα στις δύο διαγωνιζόμενες με την Αμάντα να προτείνει στη Χριστίνα να ηρεμήσει λίγο και να κάνει λίγη... γιόγκα για να τα καταφέρει.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved