Media

Κουρλαμπάς: O ρόλος στους Πανθέους, η απώλεια που του κόστισε & η αγάπη για την κοινωνιολογία

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γεια σου και μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά Πανθέοι και όχι μόνο. 

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Φάνη Πανθέο και όπως είπε είναι ένας ρόλος που του αρέσει πολύ καθώς αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο. «Είναι από τις εξαιρετικές δουλειές που έχω τη χαρά να συμμετέχω» σχολίασε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Όμως στάθηκε στον σημαντικότερο ρόλο της ζωής του, αυτό του πατέρα για τον οποίο είπε: «Είναι δύσκολο, όταν έχεις την έγνοια να βρεις ελάχιστο ποιοτικό χρόνο για να τον περάσεις με τους ανθρώπους σου και με τον εαυτό σου. Βέβαια είναι μία πολύ δύσκολη, πολλές φορές, ανελέητη η δουλειά μας, από ωράρια, από κούραση, από συνεχή σκέψη και ενασχόληση με αυτό που έχεις να κάνεις.

kourlampas.jpg

Δεν είναι μία δουλειά που ξεκινάς ''3,2,1, πάμε'' και είσαι ήδη εκεί. Το σκέφτεσαι, σε απασχολεί, πρέπει να διαβάσεις, να μελετήσεις στο θέατρο πολύωρες πρόβες... Εντάξει τώρα τα παιδιά μου είναι κάπως μεγάλα. Παλιότερα όταν ήταν μικρότερα δούλευα λιγότερο. Τώρα είναι 18 η κόρη μου, 16 ο γιος μου».

Όσο για το τι τύπος μπαμπά είναι, ο ηθοποιός απάντησε: «Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αληθινός και όσο πιο ειλικρινής γίνεται με τα παιδιά μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ τα συναισθήματά μου». Συνέχισε λέγοντας πως έκανε πολλά λάθη, μερικά από τα οποία τα παραδέχτηκε, μερικά όχι.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε ο ηθοποιός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved