Media

Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών: Το ηχηρό μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη

Gossip-tv Team

Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών: Το δικό της ηχηρό μήνυμα με αφορμή τη σημερινή (25/11) ημέρα, έστειλε μέσα από την εκπομπή της Φως στο τούνελ η Αγγελική Νικολούλη

«Σήμερα που ξημερώνει 25 Νοεμβρίου είναι η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ξέρετε πόσο και η εκπομπή έχει αναδείξει θέματα με θύματα γυναίκες που είχαν εμφανιστεί σαν απλές εξαφανίσεις, οι υποθέσεις τους και με τη βαθιά έρευνα αποδείχθηκαν δολοφονίες. Προσπαθούμε να στηρίξουμε τις γυναίκες όσο μπορούμε.

Και το Mega πρώτο βρίσκεται στο πλευρό κάθε γυναίκας που έχει υποστεί βία.

14 παρουσιάστριες του καναλιού, ανάμεσά τους και εγώ, στέλνουμε, με πρωτοβουλία του Mega, το δικό μας μήνυμα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια, κάνοντας κάτι πολύ απλό, που είναι το σήμα για να βοηθήσει, υψώνοντας την παλάμη μας ως ένδειξη αλληλεγγύης σε όσες βρίσκονται σε κίνδυνο.

“Δυνάμωσε τη φωνή σου”, η καμπάνια του Mega για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, που έχει αγκαλιαστεί από τους τηλεθεατές και όχι μόνο. Όσο μπορούμε να βοηθάμε και να βρισκόμαστε στο πλευρό αυτών που μας έχουν ανάγκη».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved