Media

Η Φάρμα τελικός: Τα δάκρυα συγκίνησης του Παρλάντζα για τον Γιαννακίδη και η πρόταση για κουμπαριά

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Φάρμα τελικός: Ο Νίκος Παρλάντζας που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό αλλά λόγω ενός ατυχήματος με το χέρι του δεν κατάφερε να φτάσει στην... πηγή, ρωτήθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τις εντυπώσεις του από την εμπειρία του στο παιχνίδι. 

Ο Νίκος ρωτήθηκε για τους φιναλίστ μονομάχους και τότε ήταν που δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του καθώς μιλούσε για τον φίλο του Γιώργο Γιαννακίδη.

Αφού επεσήμανε πως πίστευε από την αρχή ότι ο Αλέξανδρος Τέλλιος θα ήταν μέρος του τελικού, μίλησε για τον καλό του φίλο τον οποίο αποκάλεσε αδελφό.

Εκείνη τη στιγμή έβαλε τα κλάματα και έσκυψε το κεφάλι για να ανασυγκροτηθεί, και όταν τα κατάφερε έκανε και μία πρόταση που δεν περίμενε κανείς.

NIKOS-PARLANTZAS.jpg

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Γιαννακίδης περιμένει το τρίτο του παιδί, κάτι που δεν γνώριζε μέχρι χθες, ο Παρλάντζας προσφέρθηκε να γίνει νονός του μωρού του.

Κάτι που εκτίμησε ιδιαίτερα ο Γιαννακίδης ο οποίος με τη σειρά του είπε ότι και για εκείνον ισχύουν τα ίδια συναισθήματα για τον Παρλάντζα και πως αφού ρωτήσει και τη γυναίκα του, θα ήθελε να κουμπαριάσει μαζί του.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved