Media

Survivor 2024: Ο Σκωτσέζος ξαναχτύπησε! Αγωνίστηκε περπατώντας, κέρδισε και έριξε και μία γυροβολιά!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: «Να είσαι κουλ» είναι το μότο του σκωτσέζου παίκτη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης που έχει κερδίσει μεγάλο μέρος των τηλεθεατών με το μέρος του αφού είναι πάντα χαμογελαστός και με πολύ θετική ενέργεια. 

Ο Rob James Saymour έπρεπε απόψε (10/1) να αντιμετωπίσει στην πρώτη του μονομαχία στον στίβο μάχης για έπαθλο φαγητού, τον Παύλο Παπαδόπουλο.

Οι δύο άντρες είχαν αναμετρηθεί και χθες σε στίβο μάχης όμως ο Rob κατάφερε να κερδίσει τον Παύλο ο οποίος περίμενε πως σήμερα θα έπαιρνε τη... ρεβάνς.

rob_james_l.jpg

Και πράγματι έτσι έδειχνε στην αρχή αφού ο Rob πήγε σχεδόν περπατώντας τον στίβο μέχρι που έφτασε στον τελικό στόχο αρκετά πιο μετά από τον αντίπαλό του ο οποίος μάλιστα προηγουμένως είχε κάνει και λάθος και έπρεπε να επιστρέψει σε κάποιο σημείο των εμποδίων.

Παρ' όλα αυτά, ο Rob με άνεση, ηρεμία και απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο, κατάφερε να κατακτήσει τον πόντο για την ομάδα του και όπως πλέον άρχισε να μας συνηθίζει έριξε και μία γυροβολιά από ζεϊμπέκικο που ως γνωστόν είναι το... ατού του.

Δείτε όλο το ματσάρισμα από την αρχή ως το τέλος και γελάστε... υπεύθυνα με τα σχόλια του Γιώργου Λιανού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved