Media

Survivor 2024: Σερί σε ήττες & απογοήτευση για Μαχητές - Οι Διάσημοι απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Οι Διάσημοι έχουν σερί σε νίκες και αντίστοιχες είναι οι ήττες για τους Μαχητές που έχασαν και το έπαθλο φαγητού ενώ στο τέλος της βραδιάς θα αποχαιρετήσουν και μία παίκτριά τους. 

Στο τελευταίο ματσάρισμα, πρωταγωνιστές ήταν ο Rob και ο Αλέξης Παππάς οι οποίοι αναμετρήθηκαν όμως ο Σκωτσέζος παίκτης ήταν πολύ κουρασμένος και δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε στο ελάχιστο τον αντίπαλό του.

Έτσι, ο Αλέξης Παππάς πήρε άνετα τον τελευταίο πόντο και τη νίκη ώστε να φέρει στην ομάδα του το πρώτο έπαθλο φαγητού της σεζόν που ήταν μία ομελέτα με έξι αυγά, ένα σοκολατούχο ρόφημα και αρκετό ψωμί.

Να θυμίσουμε ότι αυτή είναι η τέταρτη φορά που οι Διάσημοι υπερισχύουν των Μαχητών οι οποίοι ό,τι και αν έκαναν, δεν κατάφεραν να κερδίσουν καμία ασυλία και φυσικά ούτε το έπαθλο φαγητού που τόσο είχαν ανάγκη.

Απόψε το βράδυ επίσης, η Ιωάννα, η Δώρα, η Ανδριάνα και η Μαριλίνα θα πρέπει να αναμετρηθούν σε σκληρό στίβο μάχης για να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι. Η πιο αδύναμη, αποχωρεί αυτομάτως, κάτι που αποτελεί την πρώτη μεγάλη αλλαγή στους κανόνες του Survivor.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με το τελευταίο ματσάρισμα για το έπαθλο φαγητού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved