Media

Survivor 2024 spoiler: Σοκάρει η εικόνα του Σκωτσέζου να λιποθυμά εν ώρα αγώνα - Τι συνέβη;

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024 spoiler: Tα πλάνα του νέου επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκαν αποκλειστικά στην εκπομπή Γειά σου σήμερα το πρωί προκαλούν ένταση και αγωνία για την υγεία του Σκωτσέζου παίκτη Rob James Seymour ο οποίος όπως θα δείτε, λιποθυμά εν ώρα αγώνα! 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, ο παίκτης από τη Σκωτία της ομάδας των Μαχητών, ενώ βρίσκεται στον στίβο μάχης και έχει βάλει τα δυνατά του για να κερδίσει πόντο για την ομάδα του, την ώρα που βρίσκεται πάνω στην «πίστα» δείχνει να χάνει τις αισθήσεις του με τους συμπαίκτες του να τρέχουν για να τον βοηθήσουν και να διαπιστώσουν τι ακριβώς τού έχει συμβεί.

Το τι ακριβώς συνέβη, θα το δούμε αύριο, όμως εκείνο που μάθαμε από τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου, αργότερα, στο Συμβούλιο, ο Παύλος Παπαδόπουλος δείχνει να είναι πολύ θυμωμένος με τον Rob, κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφώς ότι η λιποθυμία ήταν... fake! Όσο για τον Rob, είναι παρών στο συμβούλιο, κάτι που σημαίνει πως δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό.

asimina.jpg


Σε άλλα νέα από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, ο Φάνης από τους Μαχητές φαίνεται πως έχει ανοίξει... πόλεμο με τη Διάσημη Ασημίνα η οποία δηλώνει on camera ότι εκείνος είναι εριστικός μαζί της.

fanis.jpg

Μένει αύριο να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσα σε Φάνη και Ασημίνα.
Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved