Media

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα σύνταξη από τον Τροχό της Τύχης»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου και μίλησε για το μέλλον του ίδιου αλλά και του Τροχού της Τύχης

«Μετά από 2000 επεισόδια που έχουμε κάνει, αισθάνομαι ότι μου δημιουργήθηκε η όρεξη να κάνουμε άλλα 2000» είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης και συνέχισε μιλώντας για το μέλλον του στον Τροχό της Τύχης:

«Αρχικά, θα πάει και του χρόνου γιατί έχω συμβόλαια για αυτό. Δεύτερον, το έχω πει πολλές φορές και το λέω άλλη μία, ότι αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα σύνταξη από αυτό».

Όταν ο παρουσιαστής ρωτήθηκε για τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την παρουσίαση της Φάρμας και αν θα άλλαζε θέσεις με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ήταν σαφής:

«Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα, αφήνοντας τον Τροχό της Τύχης. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είχα διαβάσει κι εγώ με μεγάλη χαρά ότι τα δημοσιεύματα που με ήθελαν για παρουσιαστή της Φάρμας. Πήγα στο κανάλι και τους ρώτησα αν μου δίνουν λεφτά για αυτό, μου απάντησαν όχι και τους είπα εντάξει φεύγω. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι φανταστικός, μπορεί να παρουσιάσει μέχρι και τον Τροχό της τύχης και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved