Media

Zeraw για τον χλιδάτο γάμο της Ελέτσι: «Έπαθα σοκ. Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε παρατράγουδα»

Gossip-tv Team

Εκτός από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη μίλησε και ο Zeraw, που ήταν ο άνθρωπος που παράδωσε τη νύφη στην εκκλησία.

Ο Zeraw μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου και εξήγησε ότι μόλις έμαθε από μια φίλη του τι έχει συμβεί και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί φοροδιαφυγής, σοκαρίστηκε.

Ο γνωστός τραγουδιστής γνωρίζεται πάρα πολλά χρόνια με την Ελίζαμπεθ που ο κόσμος γνώρισε ως παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και δέχτηκε με χαρά να την συνοδεύσει στην εκκλησία, χωρίς να πηγαίνει ο νους του ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, λίγο καιρό μετά.

elechi-zeraw.jpg

«Γνωριζόμαστε από παιδιά. Μου ζήτησε να τη συνοδεύσω και με χαρά δέχτηκα. Ειλικρινά έπαθα σοκ. Μια φίλη μου με ενημέρωσε τηλεφωνικά για όλο αυτό, δεν ήξερα καν τι είχε γίνει. Έπαθα σοκ! Λέω "τόσο μεγάλος ντόρος; Τι έχει γίνει ρε παιδιά". Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς ξεκίνησε αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς... Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Ήξερα ότι ο Τριαντάφυλλος δεν πληρώθηκε...», είπε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για τους επαγγελματίες που εμπλέκονται στον γάμο και ελέγχονται από την ΑΑΔΕ είπε: «Όλοι λογικά θα ήταν τακτοποιημένοι και θέλω να ελπίζω ότι δεν θα έχουμε παρατράγουδα... Θέλω να ελπίζω!».

Θυμηθείτε μερικά στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο παρακάτω:

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό ΣουΣου παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved