Media

MasterChef 2024: Η μπριγάδα που κέρδισε, ο παίκτης που κατέκτησε τα 1000 ευρώ & ο 3ος υποψήφιος

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

MasterChef 2024: Σκληρή ήταν η μάχη ανάμεσα στην γκρι και την μπορντό μπριγάδα, η πρώτη στην οποία αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες μετά την ανακατάταξή τους. 

Η σύνθεση των νέων μπριγάδων είχε ως εξής:

MasterChef 2024:Το πιάτο του Λευτέρη για... αστέρι Michelen & η έκρηξη παίκτριας που ζήτησε να φύγει

Μπορντό Μπριγάδα

Γιάννης Κούρτογλου (αρχηγός), Γιάννης Γεωργίου, Σοφοκλής Πουλής, Μάριος Ιωάννου, Χριστίνα Χριστοφή, Άνχελ Σαχπαζής, Χρήστος Γανίτης, Αλέξανδρος Λούπο, Τάνια Παλ

Swthrhs-Kontizas-Panos-Iwannidhs-(2).jpg

Γκρι Μπριγάδα

Νίκος Κυψίδης (αρχηγός), Σταμάτης Σταυρόπουλος, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, Κώστας Φρέτζιος, Ηλίας Παναγιώτου, Βιβή Ζησιμοπούλου, Χρήστος Μοίρας, Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, Ζωή Καλλέργη

Στο τεστ δημιουργικότητας του κάθε παίκτη ξεχωριστά, οι περισσότεροι έδειξαν να είναι σε ιδιαίτερα καλή φόρμα με την γκρι μπριγάδα να κατακτά τελικά τη νίκη. Μάλιστα, ο Ηλίας ήταν εκείνος που χάρισε στην ομάδα των Γκρι τον νικητήριο πόντο, κερδίζοντας βέβαια και τα συγχαρητήρια από τους συμπαίκτες του.

Όσο για τον παίκτη με το καλύτερο πιάτο της δοκιμασίας δημιουργικότητας, ο Λευτέρης ήταν εκείνος που κατάφερε να κατακτήσει το έπαθλο των 1000 ευρώ για αυτή την προσπάθειά του.

Στο μεταξύ όμως, η μπορντό μπριγάδα έπρεπε να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση και αυτός ήταν σχεδόν παμψηφεί ο Χρήστος Γ. ο οποίος άκουσε όλα τα σχόλια που είχαν να του πουν οι συμπαίκτες του για τους λόγους που τον είχαν ψηφίσει. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved