Media

Σάββατο με φίλους: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκάλυψε σε ποια σειρά «εισβάλλει» και έδωσε spoiler!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Σάββατο με φίλους: Ένα πολύ κεφάτο βράδυ (9/3) πέρασαν όσοι παρακολούθησαν τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος. 

Κεντρικός καλεσμένος της βραδιάς ήταν ο Πασχάλης ο οποίος πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό ένα απίθανο πάρτι διασκέδασης και χορού όπως και όλοι οι καλλιτέχνες που τον πλαισίωσαν για το αφιέρωμα.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η μητέρα της, αγκαλιά με την δισέγγονή της και κόρη των Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη

papageorgiou.jpg

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος εκτός από ηθοποιός είναι και frontman του συγκροτήματος Polkar που κάνει εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες σε πολλά μέρη ανά την Ελλάδα. Ο ίδιος τραγούδησε λοιπόν τόσο δικές τους επιτυχίες όσο και μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.

Ερωτώμενος από τον Χρήστο Φερεντίνο για όλα όσα ετοιμάζει καλλιτεχνικά στο άμεσο μέλλον, ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκανε μία αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε να ακούσει καθώς παρέμενε άγνωστο ότι πρόκειται να συμμετάσχει σε μία ήδη επιτυχημένη σειρά.

Ο λόγος για το Προξενιό της Ιουλίας για το οποίο όπως είπε πως βρίσκεται αυτόν τον καιρό σε γυρίσματα ενώ έχει στο πρόγραμμά του και εμφανίσεις με τους Polkar ενώ ασχολείται επιτυχημένα και με το θέατρο.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved